OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Jak udělat, aby  ryba nepáchla rybinou a bahnem ?



Nejenom tradiční vánoční kapr, ale i kdejaká jiná česká ryba může páchnout.

Mám pro vás dvě základní pravdila, nejen pro druh nejčastější ryby v české kuchyni, kterým je jednoznačně kapr.

Kapra stáhněte z kůže, naporcujte den před zahájením vaření. Pak kousky kapra dejte do mísy a zalijte mlékem. Druhý den vytáhněte z mléka, to vylijte a kapra obalujte.

Tato metoda je dobrá pro každého, kdo nemá rád rybí zápach (až smrad). Mléko do sebe totiž natáhne všechny pachy a jako bonus je maso měkčí a křehčí, takže chutnější. 

Fotogalerie zdroj : https://pixabay.com

Tento článek pro Vás připravila Michaela inavody.cz 

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Facebook

    23.5.2017 10:49:06 | Dáša Ch.

    Tuto spolehlivou vychytávku používám roky a mám ji od své mámy a ta ji má také od své mámy :)

    Odpovědět