OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Aljašská treska na kari s cuketou


Ingredience 4 osoby:

  • 4 porce aljašské tresky
  • 1 cuketa menší
  • 2-3 stroužky česneku
  • zázvor
  • 2 šalotky
  • sůl
  • pepř
  • skály
  • skořice
  • 2 uncí vody
  • rýže
  • olej

Návod:

Aljašskou tresku důkladně očistíme a nakrájíme na kousky. Na pánvi do rozehřátého oleje přidáme na jemno nakrájenou šalotku, zázvor a česnek. Ve chvíli, kdy se rozvoní česnek přidáme nakrájenou cukinu a tresku. Směs necháme mírně opéct.  Podle chuti osolíme, přidáme pepř, 2 lžičky kari a špetku skořice.

Celou směs podlijeme vodou a necháme pod pokličkou 5-7 minut dusit, aby se spojily všechny chutě. Podáváme s vařenou rýži.

Tento recept dodal web ZabavneVareni.cz