OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Fettuccine s bazalkovým pestem a fazolkama


Ingredience 4 porce:

  • 250 – 300 g těstovin Fettuccine( lze nahradit Vaší oblíbenou těstovinou)

  • 150 g zelených fazolek (lze použít i mražené)

  • 4 stroužky česneku

  • 4 lžíce bazalkového pesta

  • olivový olej

  • sůl a pepř

  • parmezán

Návod:

– Ve vroucí osolené vodě dáme vařit těstoviny, doporučujeme dodržet návod z obalu těstovin k jejich přípravě,

– na olivovém oleji rozehřejeme na tenké plátky nakrájený česnek, po zahřátí ihned přidáme fazolky, které prohřejeme a jemně restujeme 2-3 minutky, dochutíme je solí a pepřem,

– fazolky nachystáme do mísy, do které přidáme uvařené těstoviny a bazalkové pesto, vše jemně promícháme a servírujeme posypané nastrouhaným parmezánem.

Tento recept dodal web ZabavneVareni.cz

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY