OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Grilovaná tmavá treska s bylinkovou krustou a bylinkovým máslem

Ingredience :

  • 2ks filety tmavé tresky

  • 2ks citron

  • 2 stroužky česnek

  • hrubozrnná sůl, pepř

  • čerstvá hladkolistá petržel

  • 2ks bílý chléb toastový 

  • olivový olej

  • čerstvá pažitka

  • čerstvý tymián

  • čerstvý kopr

  • bylinkové máslo

Návod :

V mixéru si nasekáme bylinky(petržel, tymián, kopr a pažitku, přidáme česnek, sůl, pepř, šťávu z 1ks citronu, 4PL olivový olej a bíly chléb. Mixujeme až nám vznikne pasta. Z alobalu si vytvoříme vaničku pro filety, rybu umyjeme, osolíme, vložíme do alobalu kůži nahoru, do kůže uděláme nožem zářezy a pastu naneseme na rybu, kolem ryby dáme měsíčky citronu a na vrch dáme kousek bylinkového másla. Necháme půl hodiny odležet a můžeme grilovat. 

Servírování :

Rybu podáváme s čerstvým pečivem nebo s různými druhy salátů.

Tento recept dodal web varenijeumeni.cz

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY