OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Grilované krevety s česnekem, limetkou a čerstvou petrželkou

Ingredience :

  • 4 porce

  • 400g loupané krevety

  • 2 stroužky česnek

  • hladkolistá petržel

  • 2ks limety

  • sůl, pepř

Návod :

Krevety si očistíme, napichneme si je na kuchyňskou špejli, kterou jsme na 10 minut namočili do vody. Potom si připravíme marinádu a to tak, že do mističky si prolisujeme česnek, přidáme sůl, pepř, kůru z limetek, šťávu z limetek a nasekanou hladkolistou petržel. Špízy s krevetkami pokapeme marinádou a necháme aspoň půl hodiny odležet, potom grilujeme.

Servírování :

Krevety podáváme horké rovnou z grillu s citronem nebo limetkou a znovu posypeme petrželí.

Tento recept dodal web varenijeumeni.cz

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY