OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Grilovaný Hermelín v troubě I. (v alobalové vaničce)

Ingredience:

  • 2 x Hermelín

doporučuji větší hermelíny, já používám Král Sýrů ( 2 x 120g)

  • Směs na marinádu:

  • Černý pepř
  • Červený pepř
  • Zelený pepř
  • Červená paprika
  • Mletý česnek
  • Rozmarýn
  • Tymián

Od všeho dáme čtvrt kávové lžice

Příprava:

Ze spodního víčka z tvořítka na burger obmačkejte alobalem tvar vaničky na hermeliny (přesně to padne :) 

P.S. Co jsem četl za hlouposti na webech, tak upozorňuji nikdy nepoužívejte namísto alobalu ten obal, ve kterém je hermelín zakoupen!

Tvořítko na hamburgery 12,5x11 cm plast
Následně pokapejte hermelíny olejeme a obalte v misce se směsí. 
Takto hermelíny vložte do vaničky.

Dáme do trouby:

Troubu předehřejeme (aspoň 3 minuty nechte vyhřát)
Pečeme vždy na pečícím papíře - 10 minut
Pečeme na 200° horkovzdušné troubě

Článek dodal Pedro.

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY

Přidat komentář