OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Jan na jíšku aby nedělala žmolky

V připraveném kastrolu na mírném ohni rozpustíme máslo, pak za stálého míchání přidávejte hladkou mouku (poměr cca. 20 g másla a 1 lžíce hladké mouky).

Jíšku nedávejte rovnou do omáčky ani nezalévejte horkou vodou či vývarem. Napřed přilijte kašičku, pak postupně za stálého míchání přilévejte další tekutinu. Pokud se vá stejně udělají žmolky, dejte omáčku do mixéru a rozmixujte. 

Fotogalerie zdroj : https://pixabay.com

Tento článek pro Vás připravila Michaela inavody.cz 

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY