OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Jednoduchý zapečený hermelín

Ingredience:

  • 2 x Hermelín

doporučuji větší hermelíny, já používám Král Sýrů ( 2 x 120g)

  • Směs na marinádu:

  • Černý pepř
  • Olivový olej
  • Červená paprika sladká
  • Cibule1 kus
  • Česnek (4 stroužky)

Příprava:

Cibuli a česnek nakrájíme na plátky (na cibuli pak nakrájíme na půlkolečka).

Klademe z vrchu i po stranách hermelínů. Opepříme, a z vrchu posypeme paprikou.

Na závěr pokapeme olejem (čím lepší kvalita oleje, tím příjemnější chuť).

Hermelín zabalíme do alobalu (pečeme v alobalu, nikoliv v původním obalu)

Dáme do trouby:

Troubu předehřejeme (aspoň 3 minuty nechte vyhřát)

Pečeme vždy na pečícím papíře - 30 minut

Pečeme na 200° horkovzdušné troubě

Vždy pečeme v alobalu (nikdy v původním obalu)

Tip:

Hermelín sice ztratí svůj původní tvar, ale pokud ho necháte po upečení 5 min odstát, tak boky hermelínu se zpevní.

Tento recept pro Vás připravil Kuchař Honza inavody.cz 

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY