OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Krůtí medailonky s pečenými brambory

Krůtí prsa tvoří třetinu váhy celého těla, z tohoto důvodu jsou vyšlechtěna širokoprsé krůty.

Ingredience:

  • 750 gramů krůtích prsou

  • 1 kg brambor

  • 3 stroužky česneku 

  • Sůl, pepř

  • Chilli sůl

  • Červená paprika

  • bazalkový olivový olej

  • bílé a zelené fazolky

Návod:

Brambory nakrájíme na silnější plátky a ve větší míse smícháme s olejem a prolisovaným čenekem, solí, červenou paprikou a pro spestřední chilli sůl. Připravenou směs pečeme na plechu s pečícím papírem na 220°C minimálně hodinu.

Omyte maso nakrájíme na medailonky (0,5 cm) přes vlákno a trošku rozklepeme. Okořeněné maso v míse obalíme v hladké mouce.

Maso ložíme na rozpálenou pánev, smažíme do zlatava asi 4 minuty z obou stran. V menším hrnci si na výpeku z pánve omažíme fazolky. Podáváme s bílým vínem.

Článek dodal Pedro.

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY