OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Lilek s česnekem a parmazánem

Mladé lilky upečené do měkka s česnekem a olivovým olejem, poté posypané parmazánem a dopečené do zlatova.

Ingredience :

  • 3 ks mladých menších lilků

  • 6 ks stroužků česneku

  • 6 lžic olivového oleje

  • 6 lžic parmazánu

  • sůl

Návod :

1. Lilek omyjeme a rozpůlíme.

2. Dužinu nakrájíme na kostičky asi 1 centimetr hluboko, ale slupku necháme neporušenou.

3. Povrch potřeme česnekem, osolíme a zakapeme olejem.

4. Pečeme při 200 °C asi 50 minut.

5. Vyjmeme z trouby, posypeme strouhaným sýrem a dopečeme, do zezlátnutí povrchu.

6. Podáváme horké.

 

Tento recept dodal web www.receptyonline.cz

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY