OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Pečená krkovice s Portobello žampiony

Ingredience :

  • 1kg vepřové krkovice

  • žampiony Portobello

  • 5 malých cibulí

  • 5 stroužků česneku

  • olej

  • sůl

  • pepř

  • kmín

  • chilli

  • sojová omáčka

Návod :

Maso nakrojím na plátky, ale nedokrojím, osolím, opepřím, okmínuji a mírně přidám do záhybů chilli a nakrájený česnek. Na oleji maso zprudka opeču ze všech stran a položím do pekáčku, podliji a obsypu cibulí. Dám péci zakryté , než maso změkne. Na pánvi orestuji hlavy žampionů, jen mírně osolené a okmínované, pak přidám k masu a ještě mírně dopeču. Podáváme s bramborovým knedlíkem domácím, nebo výborným knedlíkem od Lázníčky.

Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o.

Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY