OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Pečené husí krky, červené kysané zelí, chlupaté knedlíky Láznička

Ingredience :

  • 2 husí krky

  • sůl

  • kmín celý

  • voda

  • sádlo

  • 1 balíček kysaného červeného zelí

  • 2 cibule

  • olej 1 lžíce

  • voda

  • sůl

  • cukr

  • kmín drcený

Návod:

Krky nasekáme na špalíčky, omyjeme a vložíme do pekáčku. Osolíme, okmínujeme, přidáme lžíci sádla, podlijeme vodou a pečeme do měkka zakryté, před koncem pečení odkryjeme, políváme výpekem a dopečeme do zlatova. V hrnci na trošce oleje orestujeme nakrájené cibule do zlatova, přidáme kysané zelí a restujeme asi 15 minut. Podle chuti přisolíme, přidáme kmínu, cukru či okyselíme. Takto připravené zelí nijak nezahušťujeme, servírujeme na talíř s upečenými krky, polité výpekem a výbornými chlupatými knedlíky od Lázničky.

Fotografie a recept: Romana Langerová

Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o.

Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY