OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Pikantní křídla ve stylu Buffalo


Ingredience:

  • hromadu křídel

  • 2 lžíce hladký mouku

  • 2 lžičky granulovaného česneku

  • 2 lžičky granulované cibule

  • 2 lžičky sladký papriky

  • 1 lžíčka soli

  • 1 lžička pepře kečup

    na pikantní omáčku 4 lžíce základní bbq omáčky 4 lžíce kečupu 1 dcl vinného octa 0,5 l jablečného juice 1 lžička granulovaného česneku 1 lžíve sójovky 4 lžíce třtinového cukru 1 lžička sůl&pepř máslo granulovanou cibuli na zahuštění a něco pálivého

Návod:

Křídla zbavíme 3 dílu, nařízneme v místě kloubu aby jsme měli pěkná Véčka.
z obou stran posypeme směsí hl. mouky, granulovaného česneku, granulované cibule, sladké papriky soli a pepře. přendáme do mísy polijeme kečupem a proházíme. necháme zhruba hodinu uležet.

Omáčka: na rozpálený hrnec nalijeme vinný ocet, necháme chvilku povařit, přidáme jablečný juice, třtinový cukr, necháme rozpustit, dále základní BBQ omáčku, kečup,sůl, pepř, česnek promícháme a provaříme. zahustíme granulovanou cibulí přídáme sojovou omáčku a případně něco pálivého. opět provaříme. vypneme a necháme rozpustit máslo, které to cele zjemní.

Dáme grilovat křídla nepřímou medodou, při 180-200°C nebo na přímo , ale je potřeba mít rošt vysoko.


když jsou křídla ugrilovaná tak je celá ponoříme do omáčky, necháme okapat a vrátíme na cca 10 min na gril , necháme zaschnout omáčku a můžeme servírovat.

Tento článek dodal pipMaster GRILL

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY