OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

VIŠŇOVÝ SAD LJUBOV ANDREJEVNY RANĚVSKÉ


Máte rádi klasiku? Chcete být na chvíli ve višňovém sadě, jehož krása vzbuzuje obdiv širokého okolí? Čechovův Višňový sad klasikou je. Na chvíli se můžeme stát Andrejevnou Raněvskou, ale nebudeme višňový sad prodávat. My si vůni a atmosféru višňového sadu vykouzlíme v teple domova.

Ingredience :

  • 1 velký kelímek bílého jogurtu

  • 1 kelímek polohrubé přesáté mouky

  • 1 kelímek cukru

  • 2 celá vejce ideálně pokojové teploty

  • prášek do pečiva

  • trošku tuku

Návod:

Na Višňový sad budeme dále potřebovat 1 velký kelímek bílého jogurtu, který se nám stane odměrkou také na další potřebné ingredience. 1 kelímek polohrubé přesáté mouky, 1 kelímek cukru, 2 celá vejce ideálně pokojové teploty, prášek do pečiva anebo lépe 1 lžičku sody bikarbony, trošku tuku, abychom mohli vymazat formu. Všechny ingredience smícháme a vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy, poklademe vypeckovanými višněmi nebo třešněmi. Višně přikryjeme mírnou vrstvou drobenky (cukr, mouka, máslo), kterou vypracujeme rukama. Také klasika!  Vložíme do předehřáté trouby zhruba na 30 minut a pečeme. Cítíte tu vůni?

Tip na závěr: 

Višňový sad Andrejevny Raněvské byl krásný tak, že vzbuzoval obdiv širokého okolí. Ať je vaše pečení a váš Višňový sad krásný, chutný, voňavý.

 

Tento recept dodal web Woman-today.cz

PŘIDAT ČLÁNEK

PŘIDAT

Inspiruj se

RECEPTY

Objev

NÁPADY

Najdi

NÁVODY