Kompaktní router představuje ideální řešení pro všechny, kteří chtějí mít kvalitní internetové připojení stále po ruce, ať jsou kdekoli. Mohou to být konference, teambuildingové akce, pracovní cesty ale samozřejmě i chaty či chalupy. S rychlostí stahování až 150 Mb/s a rychlostí Wi-Fi až 300 Mb/s poskytuje na frekvenci 2,4 GHz spolehlivou a rychlou síť, kterou lze využívat nejen k pracovní rutinně, ale také při zábavě, jako je hraní online her, sledování filmů či ke stahování větších souborů.

Bezdrátový router Mercusys MB110-4G pracuje s většinou SIM karet od operátorů po celém světě. Je plně kompatibilní s FDD-LTE a TDD LTE. Uživatelé nemusí nic složitě nastavovat, stačí jen vložit nano SIM kartu, router zapnout a sdílet síť s ostatními uživateli. Celkově lze k jedné síti připojit až 32 zařízení.

Díky záložnímu LAN/WAN portu může router fungovat jako router, který je kompatibilní s kabelovými, optickými a DSL modemy, případně je schopný internet poskytovat pro kabelová zařízení. V případě potřeby lze také využít port pro připojení externí antény.

Router tak představuje vysoce univerzální zařízení, které najde své využití v každé situaci, aniž by se uživatelé museli jakkoli omezovat. Funguje v terénu i na pláži. Zkrátka všude tam, kde jsou k dispozici mobilní data. Mercusys funkčnost technologie dlouhodobě testoval, aby na trh uvedl výkonný a efektivní model, který splní i ta nejnáročnější očekávání. Příjemným bonusem je i jeho cena, která nepřekračuje 1500,- Kč.

Klíčové vlastnosti Mercusys MB110-4G:

 

  • Podpora 4G LTE
  • Přístup k internetu až pro 32 zařízení
  • Rychlost připojení až 300 Mb/s
  • LAN/WAN port
  • Automatická konfigurace po zapojení nano SIM