Precizní a zcela samostatný pomocník

 

Chytrý robotický vysavač s mopem Tapo RV20 Mop si díky sacímu výkonu až 2 700 Pa bez námahy poradí s běžnými domácími nečistotami, jako jsou drobky, prach nebo srst od domácích mazlíčků. Mop pak precizně vytře i odolnější nečistoty. O přesné zmapování interiéru se stará navigační systém MagSlim™ LiDAR. Robot si během několika minut zmapuje celý prostor včetně stěn a dalších překážek a následně inteligentně vyčistí celou plochu. Zvládne to velice efektivně díky dvěma bočním zametacím kartáčům o průměru 17 cm, tedy o více než 47 % rychleji oproti modelům s jedním kartáčem.

 

Přístroj si mapy uklízených ploch pamatuje, rozpozná různá podlaží a efektivně s těmito údaji vytváří plány úklidu. Respektuje virtuální stěny, ale i vytyčené no-go zóny, jako jsou například hrací kouty. Reaguje na hlasové povely a disponuje dětským zámkem. Precizně detekuje schodiště a nehrozí riziko pádu, umí také překonat překážky o výšce až 2 cm. Díky nízkému provedení (7,8 cm) dokáže bez obtíží uklízet i pod nábytkem. Bez problémů funguje i ve tmě. Během vysávání automaticky reaguje na změnu povrchu a upravuje sací výkon, přičemž není ani příliš hlučný.

 

Tapo RV20 Mop nabízí 19 možností nastavení sacího výkonu a výšky hladiny vody. Metodu čištění si tak uživatelé mohou přizpůsobit, aby vyhovovala každé místnosti a jejímu typu podlahy či míře znečištění. Nádrž na vodu pojme až 300 ml a díky velké mopové podložce lze bez potíží čistit i rozlitou šťávu, zaschlou omáčku či džem. Podložku pak stačí jen omýt a znovu použít.

 

Velká kapacita pro dlouhý úklid

 

2 600 mAh baterie umožňuje tříhodinový nepřetržitý úklid, přičemž robotický vysavač dokáže sám před úplným vybitím přerušit práci a zaparkovat u nabíjecí stanice, kde se dobije. Po načerpání energie pokračuje tam, kde práci přerušil.

 

Vysavač lze jednoduše spravovat pomocí mobilní aplikace Tapo. Lze tak snadno upravovat plány úklidu, vytvářet výše zmíněné virtuální stěny či no-go zóny nebo nastavovat automatizace v návaznosti na ostatní prvky chytré domácnosti Tapo. Pomocí aplikace je také možné v případě nových funkcí upgradovat firmware přístroje.

 

Klíčové vlastnosti robotického vysavače TP-Link RV20 Mop:

 

  • Kombinace vysavače a mopu
  • Navigační systém MagSlim™ LiDAR
  • Dvojité boční kartáče o průměru 17 cm
  • Baterie s kapacitou 2 600 mAh pro až tříhodinové čistění
  • Ultratenký design s výškou 7,8 cm
  • Tichý chod s hlučností maximálně 51 dB
  • Automatické nabíjení
  • Podpora OTA aktualizací