Wi-Fi 6 v plné síle

Pro vysokou datovou propustnost a plynulost je router vybaven čtyřjádrovým 1,6 GHz procesorem. Technologie OFDMA a 4×4 MU-MIMO posilují samotnou Wi-Fi síť, umožňují přenášet data současně a bez jakýchkoliv prodlev, a to až 256 zařízením. Funkce Smart Connect inteligentně vybere automaticky každému zařízení nejlepší dostupné pásmo, i když bude právě v pohybu. V pásmu 5 GHz je nový router schopen poskytnout rychlost až 4 804 Mb/s a v pásmu 2,4 GHz je to až 1 148 Mb/s.

Router Mercusys MR90X nabízí špičkové bezdrátové i kabelové připojení díky portům s kapacitou 2,5 Gb/s a 1 Gb/s. Uživatelé tak získají větší flexibilitu připojení a svoji síť tak mohou využít naplno.

Nový model je vyzbrojen osmi výkonnými anténami s vysokým dosahem, které poskytují silný signál v celém domě. Technologie Beamforming inteligentně detekuje připojená zařízení a soustředí sílu přímo k nim. S BSS Coloring je navíc eliminováno rušení okolních sítí například od sousedů, a připojení je tak ještě stabilnější a efektivnější.

Výrobce počítá i s narůstajícím počtem IoT zařízení a díky integrované funkci Target Wake Time (TWT) dokáže snížit spotřebu jejich energie během datových přenosů. Tím se prodlužuje výdrž baterií i životnost.

Bezpečný a jednoduchý

Bezpečný internet je stále skloňovanějším pojmem. Nový router Mercusys MR90X využívá nejnovějšího standardu zabezpečení WPA3, který poskytuje vylepšenou ochranu celé Wi-Fi sítě. Zabraňuje útokům hrubou silou, zamezuje odposlechu a díky 128bitovému šifrování chrání osobní údaje a předchází hackerským útokům. Pro rodiče je připravena robustní dětská ochrana zahrnující blokaci nevhodných stránek či časové limity.

Nastavení routeru je jednoduché a celý proces zvládne i laik, a to díky aplikaci MERCUSYS. Stačí postupovat podle pokynů, instalace je totiž intuitivní a zabere jen několik minut. Poté lze jednoduše spravovat celou domácí Wi-Fi odkudkoliv v každém zařízení s Androidem nebo iOS.

Klíčové vlastnosti Mercusys MR90X:

 

  • Podpora nejnovějšího standardu Wi-Fi 6
  • Dvoupásmové připojení s rychlostí až 6 Gb/s (4 804 Mb/s v pásmu 5 GHz, 1 148 Mb/s v pásmu 2,4 GHz)
  • Podpora technologií MU-MIMO, OFDMA, Beamformig a BSS Coloring
  • Funkce Smart Connect pro automatický výběr pásma
  • Podpora Target Wake Time pro IoT zařízení
  • Snadné nastavení
  • Jednoduchá správa pomocí aplikace
  • Robustní ochrana