logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Vietnamská polévka PHO GA

Obrázek
Obrázek
Nejdřív si z kuřete a slepice uvaříme vývar, cca 2 litry, který se musí vařit minimálně 4 hodiny, aby měl opravdu sílu. Po uvaření vývar slejeme, maso obereme a dáme zpět do vývaru. Do vývaru dáme vařit plátky zázvoru, česneku a houby, které jsme předem namočili. Vývar dochutíme rybí omáčkou.

Budeme potřebovat

  • 1 kuře
  • ½ slepice
  • 2 stroužky česnek
  • 2-3 listy čínského zelí
  • Cca 2 cm čerstvého zázvoru
  • 1 lžíce rybí omáčky
  • Svazek jarních cibulek
  • 6 ks předem namočeného Jidášova ucha
  • Chilli paprička
  • Limetka
  • Čerstvý koriandr nebo hladkolistá petržel
  • Fazolové klíčky
  • Rýžové nudle

Postup přípravy

  1. Nejdřív si z kuřete a slepice uvaříme vývar, cca 2 litry, který se musí vařit minimálně 4 hodiny, aby měl opravdu sílu. Po uvaření vývar slejeme, maso obereme a dáme zpět do vývaru.
  2. Do vývaru dáme vařit plátky zázvoru, česneku a houby, které jsme předem namočily. Vývar dochutíme rybí omáčkou. 
  3. Do misek rozdělíme uvařené nudle, maso, houby, jemně pokrájené zelí a chilli papričky a zalijeme vývarem.
  4. Nakonec hustě zasypeme jemně nakrájenou cibulkou, petrželkou, koriandrem, fazolovými klíčky a zakápneme limetkou.
Autor: Lenka Jabloň Brutarová Tento recept dodal VAŘENÍ S TOMEM
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/24/18 Kategorie: Polévky
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace