logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Štěpánská hovězí pečeně

Obrázek
Obrázek
Podáváme s výborným karlovarským knedlíkem od Lázničky.

Budeme potřebovat

  • 500 g kvalitního zadního hovězího, nebo roštěné
  • 50 g slaniny
  • Hořčice
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • Sůl
  • Černý pepř
  • 2 cibule
  • Sádlo
  • Vývar

Postup přípravy

  1. Z masa si ukrojíme 2 plátky, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme na každý plátek celé vejce uvařené natvrdo a proužek slaniny.
  2. Smotáme a spíchneme párátky nebo jehlou na závitky. Na rozpáleném sádle v pekáčku orestujeme cibuli a vložíme maso, orestujeme ze všech stran, pak podlijeme vývarem, nebo vodou, přiklopíme a v troubě pečeme do měkka asi 2 hodiny.
  3. Maso během pečení obracíme a podléváme výpekem. Nakonec zaprášíme moukou.
Fotografie a recept: Romana Langerová Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o. Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace