logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Vepřová panenka s fazolkami

Obrázek
Obrázek
Maso si umyjeme, očistíme a nakrájíme na špalíčky. Lehce zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a jemně vmasírujeme do masa. Do většího hrnce si dáme vodu, osolíme, přivedeme k varu, vložíme umyté a očištěné fazolové

Budeme potřebovat

  • 800 g vepřové panenky
  • Sůl
  • Pepř
  • Bylinkové máslo
  • Olivový olej
  • 600 g fazolových lusků
  • 50 g másla

Postup přípravy

  1. Maso si umyjeme, očistíme a nakrájíme na špalíčky. Lehce zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a jemně vmasírujeme do masa.
  2. Do většího hrnce si dáme vodu, osolíme, přivedeme k varu a vložíme umyté a očištěné fazolové lusky.
  3. Povaříme zhruba 2 minuty, scedíme a okamžitě vložíme do ledové vody. Necháme 2 minuty chladit, potom je vyndáme.
  4. Zapneme si troubu na 180°C. Na sporáku si necháme rozehřát pánev, maso opečeme z každé strany zhruba 1 minutu.
  5. Poté dáme na každý špalíček kousek bylinkového másla a vložíme do trouby na 5 minut. Po 5 minutách, vybereme z trouby, přiklopíme a necháme 5 minut odpočinout.
  6. Dáme si do další pánve máslo, necháme rozpustit, přidáme fazolky, osolíme, opepříme, lehce prohodíme, aby se ohřály a stáhneme ze sporáku.
Tento recept dodal web varenijeumeni.cz
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace