logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Vepřové rolky ala štěpánská, houskový knedlík

Obrázek
Obrázek
Podáváme s výborným houskovým knedlíkem Láznička.

Budeme potřebovat

  • 700 g kotlety bez kosti
  • 250 g královské slaniny
  • 3 lžíce oleje
  • 4 vejce
  • 2 cibule
  • 6 sterilovaných okurek
  • 200 g baby mrkviček
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 l vývaru
  • Voda
  • 1/2 lžičky škrobu na přípravu masa

Postup přípravy

  1. Vejce si uvaříme natvrdo. Kotletu si nakrájíme tak - první plátek nedokrojíme, až druhý.
  2. Vzniknou nám 4 dvojplátky, které mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe dvěma plátky slaniny , položíme vejce uvařené natvrdo a srolujeme.
  3. Každý závitek pak zabalíme do slaniny a spíchneme jehlou, nebo párátkem.
  4. V pekáčku na oleji restujeme cibuli, mírně podlijeme vodou, přidáme hořčici, sojovou omáčku a promícháme.
  5. Přidáme rolky, podlijeme vývarem, přisypeme baby mrkvičky, nakrájené sterilované okurky a pečeme zakryté mírně přes hodinu.
  6. Rolky vyjmeme na talíř a odstraníme jehly, či párátka.
  7. Omáčku zahustíme škrobem, rozmíchaným v trošce vody a krátce povaříme.
Fotografie a recept: Romana Langerová Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o. Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace