logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Špikovaný pečený králík na smetaně

Obrázek
Obrázek
Podáváme s výborným karlovarským knedlíkem od Lázníčky.

Budeme potřebovat

  • 1 králík
  • 150 g slaniny
  • 0,5 ml smetany
  • Máslo
  • 1 l vývaru
  • 6 mrkví
  • 2 petržele
  • 1/2 celeru
  • 2 cibule
  • Tymián
  • Sůl
  • Pepř
  • Nové koření
  • Citronová šťáva

Postup přípravy

  1. Omytého králíka prošpikujeme slaninou, vložíme do pekáčku, osolíme a přidáme všechno dané koření.
  2. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostky a zasypeme králíka. Podlijeme vývarem a vrch poklademe tence nakrájeným máslem.
  3. Zakryté dáme péct něco přes hodinu, pak přikápneme šťávu z citronu a dopečeme do měkka již bez pokličky.
  4. Vyjmeme králíka, vše rozmixujeme ponorným mixerem, dolijeme smetanou, případně dochutíme a krátce necháme probublat.

 

 

Fotografie a recept Romana Langerová Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o. Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/26/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace