Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Sladký mrkvový salát
V případě, že máme ovoce sladké, není potřeba přidávat med...
Budeme potřebovat
1 kg mrkve
0,5 kg jablek
1 citrón
2 pomeranče
5 lžic medu
Postup přípravy
Omytá a oloupaná jablka zbavíme jadřinců a nastrouháme je do mísy, také můžeme jedno jablko nakrájet na drobné kostičky, pro lepší barevnost našeho salátu.
Oloupanou a omytou mrkev přistrouháme k jablkům.
Poté přilijeme vymačkanou šťávu z pomerančů a citrónu, vše v míse důkladně promícháme a dle vlastní chuti postupně doslazujeme medem.
Tento salát nám poslouží jako příloha k hlavnímu chodu či zdravá svačinka.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace