Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Rychlý salát se sušenými rajčaty a avokádem
Omyté brambory nakrájíme na čtvrtky a dle chuti je dáme vařit, či grilovat na gril, či do trouby...
Budeme potřebovat
3 ks zralého avokáda
100 g sušených rajčat
150 g cherry rajčat
3-4 ks vařených či grilovaných brambor
2 stroužky česneku
200 g bílého jogurtu
sůl a pepř
čerstvá bylinka – tymián, pažitka či petrželka
Postup přípravy
Omyté brambory nakrájíme na čtvrtky a dle chuti je dáme vařit, či grilovat na gril, či do trouby.
Během vaření brambor oloupeme avokáda a nakrájíme je na úhledné kostičky.
Cherry rajčátka a sušené rajčata nakrájíme a přidáme je do misky k avokádu.
Nasekáme si na drobno česnek a námi zvolenou bylinku.
Nyní už jen čekáme na naše brambory, necháme je vychladnout a přidáme již k nachystaným ingrediencím, lehce celý salát promícháme, dosolíme a opepříme dle chuti a nakonec přidáme bílý jogurt.
Takto lehce zamíchaný lehký letní salát servírujeme jako hlavní chod, či ke grilovanému masu z grilu.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace