Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Caprese
Mozzarellu necháme okapat. Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, stejně tak mozzarellu. Na talíři prokládáme plátky mozzarelly s plátky rajčat, přidáme olivy a ozdobíme natrhanými lístky bazalky...
Budeme potřebovat
200 g mozzarelly
8 ks středních rajčat
čerstvá bazalka
zelené nebo černé olivy
olivový olej
sůl
pepř
Postup přípravy
Mozzarellu necháme okapat. Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, stejně tak mozzarellu.
Na talíři prokládáme plátky mozzarelly s plátky rajčat, přidáme olivy a ozdobíme natrhanými lístky bazalky.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace