logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Vejce Benedikt s holandskou omáčkou

Obrázek
Obrázek Obrázek
Housku rozkrojíme, obě strany namažeme máslem a společně se slaninou opečeme na pánvi. V menším hrnci přivedeme k varu vodu a vmícháme do ní lžíci octa.

Budeme potřebovat

  • kulatá houska/ žemle
  • máslo
  • slanina
  • ocet
  • vejce
  • pažitka
  • holandská omáčka

Postup přípravy

  1. Housku rozkrojíme, obě strany namažeme máslem a společně se slaninou opečeme na pánvi.
  2. V menším hrnci přivedeme k varu vodu a vmícháme do ní lžíci octa.
  3. Do hrnku rozklepneme vejce, vodu v hrnci zamícháme  a vejce vložíme opatrně do víru.
  4. Vejce vaříme 2-3 minuty a pak ho děrovanou naběračkou vyjmeme ven.
  5. Na opečenou housku poklademe slaninu, vložíme vajíčku a přelijeme holandskou omáčkou.
  6. Nakonec dochutíme čerstvě nasekanou pažitkou.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/30/18 Kategorie: Snídaně
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace