Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Míchaná vajíčka se slaninou, pažitkou a parmazánem
Rady pro začátečníky i pokročilé: vajíčka, která jste ještě nejedli!
Budeme potřebovat
chléb
4 středně velké vejce
100 g slaniny
čerstvá pažitka
olej
sůl
stroužek česneku
parmezán
Postup přípravy
Nejdříve dáme grilovat chleba v panini na olivovém oleji - cca 2-3 minuty.
Mezi tím si rozšleháme 4 vejce a necháme odpočinout. Nakrájíme slaninu na malé kousky.
Opečený chleba vyndáme z panini, osolíme a potřeme bohatě česnekem, jak máme rádi.
Na nízkou teplotu začneme v malém hrnci smažit slaninu, po 2-3 minutách, až bude mít barvu, přidáme vajíčka a mícháme stále na nízkou teplotu, dokud nebudou krásně krémová.
Poté ihned servírujeme na chleba, posypeme čerstvě nakrájenou pažitkou a parmezánem a servírujeme.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/30/18
Kategorie: Snídaně
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace