Společnost LAMAX Electronics (LAMAX), úspěšný výrobce audiovizuální elektroniky, uvádí na trh druhou generaci stylových bezdrátových sluchátek. Muse2 posunují hudební zážitek o další level, přičemž si udržují originální design v nezaměnitelné barevné kombinaci.

 

Sluchátka LAMAX Muse2 se oproti svému předchůdci vzhledem nijak zásadně neliší. Evoluce spočívá v použité technologii, která přináší dokonalejší zážitek z poslechu. Muse2 umožňují až 35 hodin nepřerušovaného provozu, a to díky baterii o kapacitě 500 mAh. Stabilní Bluetooth 5.0 znamená rychlejší přenos s dosahem až 10 metrů, a tak už není třeba se natahovat po telefonu, když zrovna někdo zavolá. Hovor zvedneš pohodlně na sluchátkách a vyřídíš jej pomocí integrovaného mikrofonu. Stejně jednoduše můžeš ovládat hlasitost, přeskakovat nebo zastavovat skladby.

Muse2 nedělají rozdíly, jaký hudební žánr právě posloucháš. Electro, rock, hip-hop i podcasty si vychutnáš v dokonalé kvalitě bez zkreslení. Hutné basy, krystalicky čisté středy a vyladěné výšky – s technologií BeatBass® se posouvají hranice poslechu o další level. To vše v kompaktním osvědčeném skládacím designu v tyrkysově-černé kombinaci. Pohodlné over-ear náušníky perfektně sedí po celou dobu nošení, přirozeně tlumí okolí, a přinášejí tak ničím nerušený zážitek z poslechu.

Sluchátka lze využít pro zábavu i pro práci. Jednoduše s nimi vyřídíš videokonferenci, život ti usnadní snadná aktivace Google Asistenta, Siri nebo Alexy přímo na sluchátkách. Ani s párováním si nemusíš dělat starosti. Muse2 stihnou najít tvůj telefon ještě dříve, než si je nasadíš. Už žádné klikání v nastavení smartphonu. Rovnou poslouchej.

Ani vybitá sluchátka nejsou problém. LAMAX Muse2 nikdy “nespí”, a to doslova. I když jsou zrovna bez šťávy, fungují pomocí 3,5 mm jack audio kabelu jako běžná drátová sluchátka. Samotné nabíjení pak probíhá pomocí prostřednictvím microUSB kabelu, který je součástí balení.

Bezdrátová sluchátka LAMAX Muse2 seženeš na českém trhu již nyní za doporučenou cenu 1 790 Kč. Využít můžeš přímo e-shop značky LAMAX.

 

 

LAMAX Muse2 parametry:

 

  • Typ sluchátek: Bezdrátové náhlavní
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 5.0
  • Dosah Bluetooth: ≤10 m
  • Kapacita baterie:  500 mAh
  • Doba přehrávání: až 35 hodin
  • Frekvenční rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Handsfree: Integrovaný reproduktor i mikrofon. Ovládat handsfree lze tlačítky na sluchátkách.
  • Funkce tlačítek sluchátek: Přehrávání skladeb, ovládání handsfree, ovládání hlasitosti, aktivace Siri, Alexy nebo Google Assistant

 

Více informací o nich naleznete zde:

https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/muse2/