Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Ovesná kaše s brusinkami a mandlemi
Ideální je si směs připravit na večer - nechat namáčet.
Budeme potřebovat
3 hrnky ovesných vloček
voda či rostlinné mléko
1 lžička lněného semínka
1-2 lžíce brusinek - sušených
2 lžíce mandlí
Postup přípravy
Všechny sypké suroviny dáme do misky a zalijeme vodou či rostlinným mlékem, tak aby suroviny na kaši vyčnívaly z hladiny. Přes noc se tekutina nasákne. Ráno máme kaši hotovou.
Foto zdroj : www.pixabay.com
Článek dodal Pedro.
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/22/18
Kategorie: Snídaně
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace