Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Zapečené brambory s rajčaty
Brambory, cibuli, rajčata a žampiony nakrájíme na kolečka. Do vymazané zapékací mísy naskládáme nejdřív brambory, které posolíme, pak rajčata, cibuli a žampiony, které posypeme bazalkou, solí a pepřem a zalijeme rozšlehaným vajíčkem s trochou vody...
Budeme potřebovat
0,8 kg brambor
4-6 rajčat
6 žampionů
1-2 cibule
2 vejce
100 g tvrdého sýru
Bazalka, sůl, pepř
Postup přípravy
Brambory, cibuli, rajčata a žampiony nakrájíme na kolečka.
Do vymazané zapékací mísy naskládáme nejdřív brambory, které posolíme, pak rajčata, cibuli a žampiony, které posypeme bazalkou, solí a pepřem a zalijeme rozšlehaným vajíčkem s trochou vody.
Navrch dáme zase vrstvu brambor a dáme péct do vyhřáté trouby. V polovině pečení nasypeme navrch strouhaný eidam a necháme dopéct.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace