logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Bramboračka se sušenými hříbky

Obrázek
Obrázek
Zeleninu si očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostky. Hřiby si namočíme. Do hrnce dáme máslo a nakrájenou cibulku. Osmahneme, přidáme hladkou mouku, znovu osmažíme, přidáme 1ČL mleté papriky a zalejeme zeleninovým vývarem...

Budeme potřebovat

  • 2-3 ks brambor
  • 1 ks mrkve
  • 1/2 ks kedlubny
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Kmín
  • Majoránka
  • Sůl
  • Celé černé koření
  • 50 g sušených hřibů
  • 50 g másla
  • 50 g hladké mouky
  • Sladká paprika mletá
  • 1 l zeleninového vývaru nebo 1 kostka Bio bujonu

Postup přípravy

  1. Zeleninu si očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostky. Hřiby si namočíme.
  2. Do hrnce dáme máslo a nakrájenou cibulku. Osmahneme, přidáme hladkou mouku, znovu osmažíme, přidáme 1ČL mleté papriky a zalejeme zeleninovým vývarem.
  3. Přidáme kmín, sůl, celý pepř, nakrájenou zeleninu, hřiby a vaříme do měkka.
  4. Nakonec přidáme do polévky prolisovaný česnek a kmín.
Tento recept dodal web varenijeumeni.cz
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/24/18 Kategorie: Polévky
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace