logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Hovězí srdce s okurkovou omáčkou

Obrázek
Obrázek
Podáváme s domácím houskovým knedlíkem nebo s vynikajícím houskovým knedlíkem LÁZNIČKA.

Budeme potřebovat

  • 600 g hovězího srdce
  • 2 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • Hovězí vývar
  • Nové koření
  • Bobkový list
  • Pepř
  • 250 ml 30% smetany
  • 3 sterilované okurky, lák z okurek
  • Hladká mouka
  • Cukr

Postup přípravy

  1. Očištěné a omyté hovězí srdce nakrájíme na malé kousky, na sádle zpěníme cibulku, přidáme maso, koření, vyrestujeme do tuku a znovu podlijeme.
  2. Dusíme 1 hodinu v papiňáku, dokud není srdce měkké.
  3. Zahustíme moukou s vodou, necháme provařit, přidáme nakrájené okurky, cukr a na závěr zjemníme smetanou.


 

 

Fotografie a recept: Hana Trnková Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o. Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace