Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Rigatoni se zeleninou na másle, smetanou a parmezánem
Těstoviny servírujeme horké, posypané parmezánem a zakápnuté olivovým olejem.
Budeme potřebovat
400 g rigatoni
zakysaná smetana
100 g parmezánu
200 g zeleninové směsi (mrkev, hrášek, kukuřice)
1 ks cibule
50 g másla
sůl, pepř
olivový olej
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě na zkus, al dente. Do horké pánve si dáme olej, přidáme nakrájenou cibulku, krátce orestujeme, potom přidáme zeleninovou směs, sůl, pepř, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka.
Až je zelenina měkká, přidáme těstoviny, nastrouhaný parmezán a smetanu.
Vše promícháme, stáhneme ze sporáku a zakápneme olivovým olejem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace