DOPORUČUJEME
Růže z listového těsta
Suroviny:
listové těsto
kečup
salám vysočina
oregano
vejce
Polníčkový salát s dijonským dressingem
Nakrájíme rajčata na půlky. V misce smícháme cukr, ocet a dijonskou hořčici. Dále..
Budeme potřebovat
polníčkový salát
100 g cherry rajčat
parmezán
2 lžičky cukru
2 lžičky dijonské hořčice
1 lžička octa
20-30 ml oleje
Postup přípravy
Nakrájíme rajčata na půlky. V misce smícháme cukr, ocet a dijonskou hořčici.
Dobře promícháme a pak začneme pomalu v dávkách přidávat olej - stále při tom mícháme, dokud nebudeme mít krémovitou zálivku.
Na závěr se smíchá salát s rajčaty, zálivkou a na konec se posype parmezánem - ideální podávat ihned, dokud je salát křehký a vláčný.
VIDEO
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel