Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Krémové těstoviny s kuřetem a pórkem
Nakrájíme šunku a pórek na malé kousky. Maso nakrájíme na větší kostičky. V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny. Na pánvi rozehřejeme olej, osmažíme maso, přidáme šunku, česnek a pórek. Dochutíme solí, pepřem a špetkou kari. Nakonec vlijeme smetanu a necháme chvilku zredukovat. Přidáme uvařené těstoviny, smícháme s omáčkou a podáváme.
Budeme potřebovat
200 g kuřecích prsou
200 ml smetany
80 g šunky
1 pórek
stroužek česneku
kari koření
sůl
pepř
olej
těstoviny
Postup přípravy
Nakrájíme šunku a pórek na malé kousky. Maso nakrájíme na větší kostičky.
V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny.
Na pánvi rozehřejeme olej, osmažíme maso, přidáme šunku, česnek a pórek.
Dochutíme solí, pepřem a špetkou kari. Nakonec vlijeme smetanu a necháme chvilku zredukovat.
Přidáme uvařené těstoviny, smícháme s omáčkou a podáváme.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace