Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Pasta arrabiata
Pro další recepty prosím dejte odběr na našem kanále, natáčíme min. 1-2 videa týdně!
Určitě budeme rádi za každý komentář, pokud se recept líbí dejte like a sdílejte mezi přáteli!
Děkujeme za sledování!
Budeme potřebovat
200 g rajčata v plechovce
2 stroužky česneku
1 čerstvá chilli paprička
parmezán nebo Grana Padano
čerstvé bylinky (např. petržel)
100 g uvařených těstovin
olivový olej
sůl
pepř
Postup přípravy
Z chilli papričky odstraníme semínka a nakrájíme ji na menší kousky.
V hrnci rozpálíme olej 2-3 lžíce, přidáme chilli papričku, po chvilce vložíme vymačkaný česnek a po minutce přidáme rajčata.
Vaříme asi 5 min, dokud jsou rajčata měkká, dochutíme solí a pepřem a můžeme vložit již uvařené těstoviny, které promícháme s omáčkou.
Nakonec přidáme nasekanou bylinku, v našem případě petržel a můžeme podávat. Na závěr posypeme nastrouhaným parmezánem.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace