logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Pečené Bio kuře na rozmarýnovo-citronové soli s dvoubarevnou rýží

Obrázek
Obrázek
Servírování: Na talíř si naložíme čtvrtku kuřete, rýži, podlijeme výpekem z kuřete a servírujeme s libovolným druhem čerstvého trhaného salátu.

Budeme potřebovat

  • 1 BIO kuře
  • Hrubozrnná sůl
  • 1 BIO citrón
  • Čerstvý rozmarýn
  • 100 g másla
  • Drůbeží vývar
  • 400 g dvoubarevné rýže
  • Olivový olej

Postup přípravy

  1. Kuře si očistítíme a osušíme. Do hmoždíře vložíme kůru z citronu, čerstvý rozmarýn, hrubozrnnou sůl a utlučeme.
  2. Poté sůl přesejeme přes jemné síto a vznikne nám jemná rozmarýnovo-citronová sůl.
  3. Kuře posolíme zevnitř i z venku, vložíme do pekáče, na vrch kuřete pokládáme plátky másla, podlejeme vývarem a pomalu pečeme na 180°C dozlatova. Počas pečení podléváme výpekem.
  4. Dvoubarevnou rýží si uvaříme dle návodu na obalu.

 

 

Tento recept dodal web varenijeumeni.cz
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace