Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Barevný kokosový kmen
Z kokosu, Salka a sušeného mléka si vypracujeme vláčné těsto, které si rozdělíme na dva větší a dva menší díly...
Budeme potřebovat
250 g kokosu
1 Salko
100 g sušeného mléka
potravinářská barva (barviva volíme a používáme dle vlastního vkusu a rozmanitosti barev)
kakao
Postup přípravy
Z kokosu, Salka a sušeného mléka si vypracujeme vláčné těsto, které si rozdělíme na dva větší a dva menší díly. Jeden větší díl si obarvíme kakaem - kakao zapracujeme ho do těsta.
Druhý větší díl si ponecháme bílý a dva menší obarvíme připraveným potravinářským barvivem.
Z připravených bochánků si vyválíme pláty vysoké cca 0,5 cm.
Barevné kombinace pokládáme na sebe a rolujeme je, můžeme si vypomoci tím, že vzniklé pláty položíme na potravinářskou fólii a za pomocí fólie vytvarujeme výsledné válečky, které nakonec obalíme v kokosu.
Vzniklé dvoubarevné válečky necháme vychladit v lednici a poté krájíme na kolečka či špalíky nejen pro naše děti.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace