Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Vynikající holandská omáčka
Výborná je omáčka s grilovaným masem, rybami nebo s naším VEJCEM BENEDIKT!
Budeme potřebovat
60 g másla
2 žloutky
sůl
chilli
pepř
Postup přípravy
V misce (z nerezové oceli) šleháme žloutky nad hrncem s teplou vodou a pomalu přiléváme rozpuštěné máslo. Nespěcháme a dáme si na čas, abychom postupně vyšlehali hustou krémovou omáčku.
Voda musí být pod bodem varu, aby se vajíčka moc nevysušila a omáčka se nesrazila. Poté už jen dochutíme solí, pepřem a chilli.
Rada na závěr:
Pokud byste měli omáčku příliš hustou, přidáme pár kapek teplé vody a rozmícháme.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/30/18
Kategorie: Omáčky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace