logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Španělský ptáček, bylinkový knedlík

Obrázek
Obrázek
Podáváme s výborným bylinkovým knedlíkem od Lázničky .

Budeme potřebovat

  • 4 plátky hovězí roštěné
  • Hořčice
  • Sůl
  • Pepř
  • Sojová omáčka
  • 2 vejce natvrdo uvařená
  • 2 okurky
  • 2 debrecínské párky
  • 2 cibule
  • Lžíce sádla
  • 100 g slaniny
  • Vývar
  • Hladká mouka
  • Nit

Postup přípravy

  1. Plátky masa osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe slaninou, párkem, vejcem a okurkou. Zabalíme, svážeme nití a potřeme sojovou omáčkou a obalíme v hladké mouce.
  2. Do pekáčku nakrájíme slaninu, přidáme lžíci sádla, necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme, pak zprudka opečeme ptáčky ze všech stran, podlijeme vývarem a zaklopené pečeme do měkka.
  3. Vyjmeme ptáčky, odstraníme nitě, podle chuti zaprášíme moukou a povaříme.

 

 

Fotografie a recept: Romana Langerová Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o. Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace