Nech se unést na vlně kulinářského umění s našimi skvělými recepty, snadnými návody a originálními nápady!
Inspiruj se nebo tvoř s námi a přidej svůj článek.
Játrová paštika
500 g kuřecí játra,
2 stroužky česneku,
250 g másla, 1 ks cibule,
80 ml smetany, 1 lžíce sádla,
sůl, drcený kmín, mletý černý pepř,
bylinky provensálské
Shakshuka - trošku jiné lečo
Pro další recepty prosím dejte odběr na našem kanále, natáčíme min. 1-2 videa týdně!
Určitě budeme rádi za každý komentář, pokud se recept líbí dejte like a sdílejte mezi přáteli!
Děkujeme za sledování!
Budeme potřebovat
400 g krájených rajčat v plechovce
2 stroužky česneku
2 cibule
2 červené papriky
klobása dle chuti
čerstvé bylinky ( pažitka, petržel )
sůl
pepř
kmín
mletá paprika
olivový olej
pečivo
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na kostičky, papriku a klobásu nakrájíme na větší kousky (2-3 cm).
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibulku, kterou krátce osmahneme, pak papriku na 1-2 min, poté přidáme klobásu a prolisovaný česnek.
Necháme spojit chutě a na závěr plechovku rajčat, dochutíme solí, pepřem, kmínem, mletou paprikou a přisypeme bylinky.
Uprostřed vytvoříme důlek, do kterého vyklepneme vajíčko a pod pokličkou dusíme 7-10 min, dokud je vejce uvařené.
Podáváme posypané čerstvými bylinkami a pečivem.
Tento recept a video dodal Creative Kitchen Food channel
Autor: Redakce
Datum zveřejnění: 12/31/18
Kategorie: Omáčky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace