logo
Přihlásit se Registrovat se
Napsat článek
  • Úvodní stránka
  • Nápady
  • Recepty
  • Návody
DOPORUČUJEME
Obrázek

Růže z listového těsta

Suroviny: listové těsto kečup salám vysočina oregano vejce

Hovězí znojemská, houskový knedlík

Obrázek
Obrázek
Maso nakrájíme proti vláknu na porce a podáváme s houskovým knedlíkem LÁZNIČKA připraveným na páře dle návodu.

Budeme potřebovat

  • 600 gramů zadního hovězího (válec)
  • 2 cibule
  • Vývar
  • 3 nakládané okurky + lák
  • 150 gramů špeku
  • 1 lžíce sádla
  • Oříšek másla
  • Sůl, pepř, kmín
  • Hladká mouka

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, opepříme a protkneme klínky slaniny. Na sádle restujeme dozlatova cibuli, pak přidáme maso, které jsme si svázali, pečeme ho ze všech stran, aby se zatáhlo a podlijeme vývarem.
  2. Dusíme zvolna do měkka. Když je maso měkké, vyjmeme jej, smícháme trochu vody s hladkou moukou (dle potřeby) a za stálého míchání dobře provaříme.
  3. Omáčku dochutíme lákem z okurek. Okurky nakrájíme na kostičky a podusíme je krátce na másle.
  4. Přidáme je do hrnce s omáčkou.
Fotografie a recept: Hana Trnková Tento recept dodaly Knedlíky Láznička, s.r.o. Dokonalá chuť zaručena s Knedlíky Láznička
Autor: Redakce Datum zveřejnění: 12/25/18 Kategorie: Maso a ryby
logo

O webu

  • Dvě varianty přídávání článku
  • O nás
  • Obecné podmínky

Spolupráce:

  • Chceš mít zde reklamu?
  • PR článek v DOPORUČUJEME
  • Pojištění proti všem problémům 
  • Jak vyčistit studnu?

© 2016-2025 iNÁVODY.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu zakázáno.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace