OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

  • Čokoládový perník

    V připravené míse si smícháme veškeré sypké suroviny, v hrnci si rozpustíme máslo, přidáme med, mléko a vmícháme vejce, tuto vzniklou směs důkladně promícháme a ohřejeme na tělesnou teplotu.

    13.9.2017 | Rubrika: Dezerty a moučníky | Komentářů: 0

  • Rychlá roláda s marmeládou

    V míse si ušleháme se špetkou soli sníh z bílků, žloutky z vajec si rozmícháme bokem v míse či hrnku, do vyšlehaného sněhu postupně zašleháváme cukr, pomalu vmícháme žloutky a poté promícháme se směsí mouky, solamylu a kypřícího prášku.

    13.9.2017 | Rubrika: Dezerty a moučníky | Komentářů: 0

  • Lehká roláda s čerstvým ovocem

    V míse ušleháme se špetkou soli tuhý sníh z bílků, poté postupně přidáváme cukr, který zašleháváme do sněhu, za stálého míchání do směsi z bílků a cukru vléváme rozmíchané žloutky.

    13.9.2017 | Rubrika: Dezerty a moučníky | Komentářů: 0

  • Ovocné košíčky se zapečeným pudinkovým krémem

    Těsto připravíme promícháním mouky, cukru, nakrájeného studeného másla a žloutku, špetky soli a citronové šťávy, vzniklé hladké těsto necháme 20 minut odpočinout v lednici, během této doby si přichystáme pudinkový krém.

    13.9.2017 | Rubrika: Dezerty a moučníky | Komentářů: 0

  • Sezamové preclíky

    V připravené míse si smícháme mouku, sůl, cukr, droždí, 200 ml piva, olej a žloutek, vzniklou směs důkladně smícháme vařečkou, po spojení všech ingrediencí rukama hněteme na lehce pomoučněné pracovní desce, dokud těsto není hladké a nelepí se nám.

    13.9.2017 | Rubrika: Dezerty a moučníky | Komentářů: 0